Qui millor dóna la nota a la coral és l’Àngel, el nostre director. Va ingressar com a cantaire a la Coral Infantil Cors Alegres quant tenia 11 anys, on va cantar fins als 14. Quan més tard es formà la Coral Espinavessa va entrar a formar-ne part com a cantaire.

Els seus coneixements musicals, son amplis: cinquè curs de solfeig, quart curs de guitarra, segon de piano, acústica i segon curs d’harmonia. A part ha participat al Curs de Direcció Coral i Tècnica vocal a Castellterçol, amb en Manuel Cabero i Montserrat Pueyo; també ha participat en dos cursos de direcció Coral a Tarragona amb en Josep Prats i Poire Vallvè; l’any 1978 assistí a un Curs de Direcció Coral, a Cervera, que organitzà l’Orfeó Lleidatà i  al final, per posar en pràctica els coneixements adquirits, dirigí algunes cançons amb la Coral Espinavessa, col·laborant en la direcció fins l’any 1980, quan es traslladà a viure a Barcelona. L’any 1996 es formà el grup d’havaneres “Penjats de l’Ham” i l’Àngel en portà la direcció fins el març de 1999. 

L’any 1989, en motiu de la celebració del 20è aniversari de la Coral Infantil “Cors Alegres”, va dirigir una colla de pares i excantaires d’aquesta coral infantil, que es van reunir per participar en els actes de celebració fent una cantada i a arrel d’això van continuar els assajos formant-se a partir de 1990 la Coral Terpsícore. Des de llavors n’assumeix la direcció.